* Dades obligatòries


Declaro que he llegit aquestes condicions i que les accepto.
Autoritzo l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural al tractament de les dades personals amb finalitat exclusiva de gestió i ús de l'abonament anual de De Bat a Bat. L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals (RGPD), i amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), l'informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, de tipus tècniques i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades facilitades.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Identificació del tractament: Usuaris de la targeta De Bat a Bat
Responsable del tractament: Agència Catalana del Patrimoni Cultural
Finalitat del tractament: Gestió de persones titulars de la targeta De Bat a Bat, informació d'actes i esdeveniments dels equipaments culturals, així com estudis estadístics i de fidelització.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Persones destinatàries: Les dades es comunicaran als encarregats del tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. No se cedeixen dades a tercers ni es fan transferències internacionals de dades.
Drets de les persones interessades: Poden sol·licitar l'accés, la rectificació o la supressió de les dades, i la limitació en el tractament o la cancel·lació, comunicant-ho per escrit i indicant les seves dades personals a l'adreça Carrer de la Portaferrissa, 1, 08002 Barcelona, o a l'adreça electrònica dpd.acdpc@gencat.cat
Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural: www.patrimoni.gencat.cat/debatabat

Consento rebre informació, comunicacions i enquestes d'opinió i satisfacció respecte dels serveis contractats.

Consento rebre informació, comunicacions i enquestes d'opinió i satisfacció sobre serveis, activitats i promocions de les diferents àrees d'activitat del Museu. (Política de newsletter)
Text LOPD3

Confirmo que sóc major de 16 anys. (+info)
Text LOPD4